МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА СЕПТЕМВРИ 2015 ГОДИНАОвен – На Овновите конечно ќе им се насмевне среќата и ќе доживеат финансиски успех. Навистина добар месец што се однесува до вашата професија и бизнис успех. Проблемите со соработниците, колегите, партнерите, не би требало да има, а мирната глава на работа е веќе 50% успех. Овој месец не би требало никој да ви дише во вратот, оние кои се над вас би морале да ве остават да си го работите она што го знаете. Што се однесува до љубовта, ви претстои нешто навистина неочекувано со оглед на тоа што овој период е одличен за флетерување.


Здравје – Никакви генерални проблеми, летниот период беше добар за вашиот имунитет.

Бик – Дали го знаете чувството кога сте уморни, не ви се работи, и најмногу би сакале да останете дома или онака бесцелно да шетате без да морате да работите. Е тоа е краток опис на вашиот хороскоп. Првиот дел од месецот ќе биде во знакот на проблемите, Венера ќе ве бомбардира со негативна енергија, а до почетокот на есента партнерот се’ повеќе и повеќе ќе ви обрнува внимание. За оние слободните, едноставно ѕвездите не ви се поклопени, па така нема да ви се случи ништо возбудливо.


Здравје – Да внимаваат сите оние кои имале срцеви заболувања.

Близнаци – Во текот на поголемиот дел од месецот ќе имате многу работа. Вие или вашите соработници бевте на одмор, уживавте и се одморивте, па сега време е да ја завршите работа. Обидете се да не влегувате во нови зделки, затоа што само ќе имате дополнително повеќе работа, па на крајот на месецот ќе бидете преморени. Што се однесува до емотивните односи, имате добри аспекти на семеен план, што значи сите проблеми кои сте ги имале претходно со било кој член од семејството, можат да се решат. Ако сте се скарале, сега е вистинско време да се смирите. Постои една личност која отсекогаш била до вас, што и да ви се случи, а би сакала да ви биде нешто повеќе.

Здравје – Одлично!

Рак – Ве очекува период на лоши финансии. Овој месец ќе влезете во помали финансиски проблеми, само што овој пат треба да ви тргне. Прво што треба да направите е да ги намалите трошоците како знаете и умеете и да се откажете од се што не ви е најпотребно. Во вториот дел од меесецот ќе добиете желба и волја за концентрација и работење. Односите со партнерот ви се одлични, без никакви расправии во текот на целиот месец, а единствена работа што може да ви попречи е промената на вашето расположение. Крајот на месецот е подобар од почетокот, расположението расте, и ќе можите да одите некаде со партнерот. За слободните, од првиот ден на есента започнете во љубовен лов.

Страни: 1 2 3