Меки кадрици (видео)Уредната коса е една од главните алатки на жените, со што се заработуваат машките срца. Често косата е првото нешто од изгледот на жената, на што посилниот пол посветува внимание.

Но, не само мажите се импресионираат од убава и здрава грива. Ние исто така сакаме да учиме нови методи и начини да ја направиме косата сјајна и густа. Скромни меки кадрици се нашата најголема слабост. Оваа фризура нуди одличен ефект, без да бара тешко одржување.


Дознајте како да си ја направите оваа фризура и инспирирајте се од видеото подолу: