Меган си најде и работа – Еве како ќе ја заработи својата ПРВА плата по напуштањето на кралското семејствоВеста за „Мегзит“ продолжува да ја тресе јавноста, а за тоа време Меган не е без работа – таа ќе надомести сè што пропушти.

Додека британските медиуми забележуваат дека Меган Маркл конечно ќе може да ужива на Интернет, социјалните мрежи и другите работи што и биле забранети од неа додека биле под надзор на кралицата Елизабета, Меган првично решила да најде работа.

Навистина, на неа јасно и недостасуваше глума затоа што Меган потпиша договор со Дизни и се согласи да го позајми својот глас на едно од нивните достигнувања.

Инаку, деновиве, како што пишуваат медиумите, кралицата е многу нервозна за овие случувања во семејството, а гневот ја смирува нејзината омилена активност – возење.