Меган беше фотографирана на прошетка со Арчи: Таа осум 8 месеци не може да го научи ова !Повеќе од забележително е дека Меган Маркл не се насмевна откако се случи Мегзит. Два месеци Меган е во Канада, а неодамна и се придружи и Хари. Дотогаш, таа го поминуваше времето претежно со Арчи и кучињата, кои редовно ги носеше на прошетки.

Сепак, корисниците на социјалните мрежи велат дека дури осум месеци по раѓањето, таа сè уште не знае како правилно да го држи бебето.

„Таа не може да го држи бебето правилно (нашиот принц)“, велат на Твитер.