Ме сакаш ли? Дај да ти го видам телефонотДа го разгледаш телефон на друг човек е како да влезеш во неговата глава. Можеш да ги разбереш неговите најголеми тајни од тоа што барал на Гугл последно, со кого разговарал, какви апликации симнал, какви лични пораки добил.


И ако секој од нас тајно сака да ѕирне во странска кореспонденција, подготвени ли сме самите ние да пуштиме некого до најскриените наши тајни?

Или дури и да не се вистински, разоткривањето тајни, треба ли партнерот да ги знае апсолутно, апсолутно сите?


А што да кажеме за личните пораки со старите пријатели, кои често звучат ужасно?

Дали ако тој ги прочита, ќе ги разбере ли на ист пријателски начин или ќе гледа повод за скандал?


Што мислите Вие? Треба ли да го даваме телефонот да ни го чепка партнерот?