Мажите сакаат и другo: Кои делови од женското тело им се неодоливи на мажитеПокрај градите и задникот, мажите сакаат и преферираат и други делови од женското тело. Рацете и уште некои делови за кои не сте размислувале, ги распалуваат неговите фантазии.


Стомак

Повеќето мажи го обожуваат женскиот стомак. Некои скаат кога е рамен, а други заоблен. Мажите го сакаат папокот, го сметаат за сензуален центар на женското тело.


Продолжува на следната страна

Страни: 1 2 3 4 5 6