Мажите признале: 10. фантазии кои се плашат да ги предложат во сексот!Без оглед колку страствен сексуален живот имате, веројатно се прашувате има ли уште некоја поза или играчка која вашиот партнер би сакал да ја испроба.
Поради тоа замоливме мажи да ни признаат за што потајно фантазираат, но се плашат да им предложат на своите партнерки.
1. „Сакам да доминира!Ако самиот го побарам тоа од неа се губи целата поента на фантазијата“, Дејан, 27. години.
2. „Групниот секс е нешто што ме интересира, но никогаш не сум имал партнерка на која тоа би можел да и го покажам. Мислам дека би требал да испијам многу алкохол за да се охрабрам и на девојката и ја откријам оваа желба“, Даниел, 30. години.
3. „Би сакал кога би можел од неа да побарам орален секс без да чувствувам дека барам да бидам сервисиран“, Андреј 26. години.
4. „Сакам кога жените се агресивни и креативни, кога ќе ја преземат иницијативата и ќе ме изненади. Секако, невозможно е да се бара партнерката да биде поспонтана во креветот“, Жељко, 29. години.


Текстот продолжува на следната страна

Страни: 1 2