Машина за оргазам е новиот хит во сексотМашината која води до оргазам кај дамите само со притискање на едно копче, е нов хит во сексот. Уредот е веќе патентиран во САД и е со големина на цигари кутија.


Сензационално медицинскиот имплант користи електроди кои го обезбедуваат посакуваното задоволство и е од корист за жените кои страдаат од аноргазмија (не можат да стигнат до оргазам).

Имплантот е во состојба да го реши проблемот со употребата на рачен пристап. Пациентката останува свесна цело време на операцијата за поставување, за да кажува дали уредот е наместен добро или не.


Потоа уредот може да биде вклучен и со далечинско. Интересно е дека тој може да биде програмиран и да испорачува врвно задоволство во одреден ден и час според желбите на девојката.