Малото коњче заскита среде патот. Ќе останете фасцинирани откако видите што направија овие добри луѓе со него!Дојде сезоната на патувањата. Замислете додека сте зад воланот и на патот одеднаш да ви искочи мало коњче пред вас.


И покрај високата огради, мажот го пренесе коњчето на раце (што всушност е прилично тешко) и го однесе надвор патот, каде мајка му го очекуваше.

Погледнете: