Малите црни фустанчиња на Кејт ХадсонМал црн фустан е совршен за секоја прилика – како за прва средба и ноќ надвор во друштво со пријателките, така и за интервју за работа.

За модната компанија Ann Taylor актерката Кејт Хадсон, која е и рекламно лице на засегнатиот бренд од 2012 година, создаде колекција која се состои токму од пет црни фустани.


Модната линија ќе излезе на 10 април. Секој фустан си има сопствено име, прилагодено со стилот и намената.