Loading...

Македонките полудеа по хроно исхраната: Јадете се и слабејте и до 20 килограми месечно (Фото)


Во последно време трендот на режим на хроно исхрана расте. Речиси секоја втора жена од Балканот полуде по овој начин на исхрана и диета, а крајните резултати се неверојатни. Брзо и здраво слабеење, со вкусна храна… Звучи супер нели?

На Фејсбук групата „Хроно исхрана- Др. Грифинг“, 190 000 членови од Србија, Македонија и Хрватска секојдневно споделуваат позитивни искуства од овој вид на исхрана. Резултатите се зачудувачки, а жените кои ја држат диетата презадоволни. Кај хроно исхраната најважно е да имате редовни „термини“ за јадење во денот. Се доручкува секој ден во точно време, се руча по 5-6 часови, а по исто толку и се вечера. Хронос на грчки јазик всушност значи време, па од таму и самото име на исхраната кажува дека најважни се временските интервали на јадење, пишува Македонија Денес.

Еве неколку совети за хроно исхраната:

Страни: 1 2 3