Македонка го изневерувала мажот безброј пати, па напиша писмо со исповед ….Нејзината исповед е целиот брачен пат со бесконечни неверства кои ја однеле до питачки стап, бидејќи нејзиниот сопруг ја избркал од дома.


Еве за што станува збор…

izneverapismo