Мајките се најсилни (Видео)Навистина е страшно тешко да се справиш и да ја преживееш глетката, чувствата, тагата …, новороденчето, твојата мала душичка набодена целата. Треба да го гушнеш, да го нахраниш, а знаеш каде и како да го фатиш … Ние мајките сме многу силни и такви треба да бидеме, заради нив.