Мајката е срцето и душата на семејствотоМајката е срцето и душата на семејството. Таа вреди милион и повеќе. Таа е суперхерој.

Мајка ми направи многу за мене додека пораснав и продолжува да правам. Но, најважно од сè е внатрешниот глас што внимателно го засадила длабоко во мене. Тој продолжува да шепоти во мојот ум секој ден.

Почна како нејзин глас, но стана мој и сега е моја суперсила.

Таа ме инспирираше со доверба и ми помогна да изградам силно чувство за себе со свои зборови:

Прочитајте го целиот текст на следната страна:

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11