Мајка на пет деца повторно забременува: Никој од семејството не очекуваше дека на крај ќе се случи ова (видео)Имено, родителите, кои веќе имале пет деца, дознале дека мајката е повторно бремена.


Кога отишле на прегледот кај гинекологот тие дознае дека семејството ќе биде зголемено, но не за едно – туку за уште една тројка!