МАЈКА Е БРЕМЕНА СО ТРОЈКА, А КОГА ДОКТОРОТ ПОДОБРО ГО ПОГЛЕДНА УЛТРАЗВУКОТ, ПРЕБЛЕДЕ! (ВИДЕО)


Докторот објасни за што станува збор. Во текот на истиот месец кога Кортни отишла на вештачко оплодување, забременила и по природен пат. Едно јајце беше поделено и таа имаше пар на идентични близнаци и една девојка во нејзиниот стомак.

Вторите три деца се зачнати природно – а бременоста е иста.

Тоа е феномен кој ги остави и докторите и родителите без збор. Тоа е екстремно ретка појава.

Поради ова чудо, семејството Гарет порасна од два члена на осум.

Тие сега се големо и среќно семејство!

Погледнете го видеото за неверојатната авантура на ова семејство:

Извор: Сваштарник

Страни: 1 2 3