МАЈКА Е БРЕМЕНА СО ТРОЈКА, А КОГА ДОКТОРОТ ПОДОБРО ГО ПОГЛЕДНА УЛТРАЗВУКОТ, ПРЕБЛЕДЕ! (ВИДЕО)


Нивните деца – Оливер, Џек и Ели се родени благодарение на вештачко оплодување. Со вештачко оплодување, две јајца беа имплантирани, едно од нив се раздвоило и така настанале близнаците и плус сестричка. Тоа што докорите не го знаеа беше дека родителите одлучиле да добијат и четврто дете.

Седум години подоцна, тие беа изненадени од веста дека Кортни повторно беше бремена.

Ултразвукот покажа дека Кортни не е само бремена повторно, туку повторно очекува тројка – по втор пат.

Но, тоа не беше она што го изненади докторот.

Страни: 1 2 3