МАЈКА Е БРЕМЕНА СО ТРОЈКА, А КОГА ДОКТОРОТ ПОДОБРО ГО ПОГЛЕДНА УЛТРАЗВУКОТ, ПРЕБЛЕДЕ! (ВИДЕО)


Најмногу од се посакуваа да станат родители. Кортни и Филип Гарет од Њу Орлеанс со години се обидуваа да станат родители, но тоа едноставно не успеваше.

На крајот се одлучија за вештачко оплодување и конечно Кортни остана трудна, и тоа со тројка. Но, тоа не беше единственото изненадување.

Седум години подоцна, докторите повторно беа изненадени.

Текстот и видеото на следната страна:

Страни: 1 2 3