Мадона со нов филм, „W.E.“Мадона режира нов филм, насловен „W.E.“. Се работи за скандалите во британското кралско семејство. Филмот се` уште не ја имал својата премиера, но затоа пак има трејлер кој ви препорачуваме да го погледнете.


„W.E.“ е втор филмски наслов зад кој стои Мадона, а нејзиното режисерско деби беше со филмот „The Next Best Thing“ од 2000 година.

Во филмот „W.E.“ се раскажува приказната за љубовта меѓу Едвард VIII и Волис Симпсон, која ја глуми Аби Корниш.


Ви препорачуваме да го погледнете трејлерот: