Луѓето со буквата „С“ носат среќа и во туѓите животи. Еве зошто ги сакаме овие луѓе!Сè си има некоја причина, и секоја мала работа може да открие многу за нас, а особено многу може да ја открие почетната буква на нашето име…


Луѓето чие име започнува со С, не сакаат да одат никаде, тие никогаш не покажуваат никаква љубомора, но исто така не дозволуваат никој да го земе она што е нивно.

На многу начини се борат против неправдата, луѓето чие име започнува со „С“ се подготвени за сè, така што правдата секогаш победува. Тие особено се грижат да ја откријат секоја мала работа.


Луѓето чие име започнува со „С“ никогаш не се премногу амбициозни, тие знаат наместо амбиција да покажуваат голема скромност. Луѓето чие име започнува со „С“ знаат што им е потребно за среќа и им е важно само да го имаат во животот.

Продолжува на следната страна:


Страни: 1 2 3