Љубов за време на корона вирус: Како да не се испокараме


3. Најдете заедничко хоби или активност

„Треба да постои заеднички интерес кога партнерите ќе бидат емотивно ангажирани и ќе се здружат. Тоа може да биде сè – гледање филм заедно или готвење“, советува Наталија Инченко.

Страни: 1 2 3 4