Љубов за време на корона вирус: Како да не се испокараме


1. Најдете начини да го насочите вниманието на партнерот кон нешто друго

“Во обичниот живот, имаме работа, шопинг, одење. Во изолација, вообичаените методи не се достапни, треба да пронајдете нови. Можеби ова е обука преку Интернет, која долго време сте сакале да ја поминете, но немавте доволно време за тоа, домашна работа , виртуелни тури на музеи од светска класа, емисии преку Интернет или книги “.

Страни: 1 2 3 4