Лила одржа лекција за изгледот и негата: „Јас што можам да измислам, ти не можеш ни да замислиш“Лила Филиповска на многумина може да им одржи лекции за нејзиниот изглед и нега.


Таа на својот facebook профил објави нова фотографија, проследена со статус:

„Јас што можам да измислам, ти не можеш ни да замислиш“.


lilaselfi2

lilaselfi1