Летната авантура Д Фестивал годинава се одржува на 22-ри август на главната бина во Дојран!Летната авантура Д Фестивал годинава се одржува на 22-ри август на главната бина во Дојран!


На фестивалот ќе настапи бендот кој го отвори првиот Д Фестивал – банда инструментале Superhiks, претставниците на независната музичка сцена во регионот Bernays Propaganda, гордоста на домашниот андерграунд хип-хоп LD Pistolero, предводниците на трап звукот Donplaya, Bon Praskiza, Princess Donatsu и за прв пат во Дојран, симпатиите на новата генерација Pluto’s Doubts!

Прочитајте ги сите информации, често поставувани прашања, програмата за 2021, ковид мерки, билети, сцени, рефундации – се на едно место – bit.ly/33djHws


Почнувајќи од 31.7.2020 билетите се достапни во продажната мрежа на МkTickets – https://mktickets.mk/event/dfest10/