Лавовите се лутат, но не се опасни, a овните немаат трпение: Еве како се лутат сите хороскопски знаци!Овните немаат трпение

Ништо не ги вознемирува припадниците на овој знак како недостатокот на преданост и непочитување на редот, а во состојба се да се се налутат и за најмала ситница, бидејќи секоја навреда ја доживуваат како напад на егото. Бидејќи се исклучително темпераментни, во нападите на бес не бираат средства за да му се спотоивстават на противникот. Но, ако другата страна остане мирни, Овните брзо ќе оладат. Исто така, голема е веројатноста дека први ќе се извинат, што го олеснува конфликтот.

Продолжува на следната страна

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12