Лавот да побара овен, а бикот девица! Ова е цел љубовен хороскоп за сите хороскопски знациОвен


Аморовата стрела ќе ја фрлите кон Стрелецот, бидејќи е општопознато дека овие момчиња можат да ви приредат незаборавни моменти.

Припадниците на овој знак позитивно ќе делуваат на вас, проширувајќи ви го кругот на интереси и правилно насочувајќи ја вашата енергија.


Со мажот Овен било која жена секогаш ќе се чувствува заштитено, а во кревет ќе биде и повеќе од задоволна бидејќи кај Овенот страста е главен двигател во животот.

Продолжува на следната страна


Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12