Лејди Гага во отворен фустан без долна облекаШто е многу, многу е 🙂 Лејди Гага во клуб во Лондон се појави во црвен фустан отворен помеѓу нејзините нозе и ги шокираше присутните кога забележаа дека таа воопшто не носи долна облека. Навистина е посебна, нели?    


lady gaga crven otvoren fustan

лејди гага црвен отворен фустан без гаќи и високи штикли


lejdi gaga otvoren fustan bez dolna obleka

lejdi gaga fustan bez gakicki


А кога ја изведуваше Merry the Night за Денот на Благодарноста баш изгледаше пристојно, нели? Ќе се сложиме, таа е една и единствена.