Ксенија (43), мајка на четири деца прогласена за жена на светот!Новиот сопственик на титулата „Г-ѓа Универзум класичен 2020“ е 43-годишната Ксенија Вербицкаја од Русија.


Ксенија Вербицкаја од Санкт Петербург ја освои титулата „Mrs. Universe Classic 2020“ на натпревар што се одржа во Бугарија. Во борбата против 36 натпреварувачи, лентата ја зеде 43-годишна Русинка.

Минатата година Ксенија ја освои титулата „Св. Петербург Класик“, квалификувајќи се да ја претставува својата земја во завршните фази на натпреварот, што се одржаа од 19-21 јануари.За својата изведба направила руска народна носија, а во натпреварот во кој жените презентирале таленти, таа пеела песна на шпански јазик.

За да учествуваат во овој натпревар, жените мора да бидат во брак, да имаат кариера и да имаат најмалку 40 години.

 

Продолжува на следната страна:

Страни: 1 2