„Кратко време се малечки“, реклама што ги расплака родителите низ светотНовата реклама на „Дизни“ за забавен парк која трае околу 30 секунди, почнува со девојче кое трча кон дворецот на Пепелашка и го повикува својот татко да побрза.


Тогаш камерата открива дека станува збор за татко кој со солзи во очите гледа стара снимка на неговиот мобилен телефон, а неговата ќерка веќе се подготвува да оди на факултет.

Погледнете ја рекламата на следната страна која сигурно ќе ве расплаче:


Страни: 1 2