Исповед на еден вљубен дечко: Што значи да сакаш | Lady

Исповед на еден вљубен дечко: Што значи да сакаш


Ја сакаш ?
– Да
– А зашто не си со неа ?!
– Затоа што таа мене не ме сака…
– А очекуваш ли да те засака ?!
– Многу се обидував, ама не вреди.
– И ќе се откажеш ?!
– Јас не, ама моето срце да…
– А зашто не ја побараш сеа ?!
– Таа има друга љубов.
– И нема да направиш ништо ?!
– Таа е среќна..
– А ти ?!
– И јас ако е таа.