Кратка анализа на љубовта до 15. март: Љубовниот живот на девиците ќе продолжи да се развива …Овен


Не брзајте со нечија прегратка само затоа што не сте пронашле некој подобар. Подобро е да се биде сам отколку со некој со сила. Што и да се случи околу вас, сепак ќе споделите насмевка. Сè ќе се појави подоцна.

Бик


Во овие денови ќе бидете фасцинирани, во љубовта и она што е атипично за нив ќе ја занемари реалноста. Но, ќе ви биде убаво. Ќе  се додворувате на лицето со кое работите. Подобро да се повлечете.

Близнаци


Ќе сфатите дека нема каде да одите и дека треба да ја прифатите ситуацијата таква каква што е. Ќе биде зрела одлука да се справите. Оние што сè уште бараат духовен другар, нека излезат, можеби и ќе го пронајдат. Подобро е да бидете меѓу луѓето и да разговарате малку.

Страни: 1 2 3 4