Кралска плетенка со неколку лесни стапкиКралската плетенка е една од најомилените фризури кај дамите. Таа се прави буквално за не повеќе од 5 минути.


И бидејќи секоја дама сака да се чувствува удобно, а да не биде загрижена дали нема да и се растури косата, тогаш оваа плетенка е вистинскиот избор!

Еве ги чекорите еден по еден: