Косата ќе ви порасне како луда, а видот како на орел: Еве што да направитеМногумина од нас имаат проблем со косата, но и со слабиот вид. Природата ни нуди решенија и за овие проблеми. Се што е треба е да ја изедете оваа смеса полна со здрави намирници и ќе го подобрите видот, а и здравјето на косата.


После неколку дена примена, ќе приметите значително подобрување и ќе чувствувате многу подобро. За припрема нема да ви требаат многу состојки.

Потребни состојки:


200 грама ленено масло

4 лимони


1 килограм мед

3 мали чешниња бел лук

Припрема:

Продолжува на следната страна

Страни: 1 2