Конечно BODYTEC и во Македонија!Само со 20 минути неделен тренинг до поздраво и поцврсто тело

Концептот Bodytec е базиран на едноставен персонален фитнес тренинг со помош на електро-мускулна стимулација (ЕМС). Bodytec е водечко светско ЕМС решение и пионер на ЕМС технологијата во Македонија.


Bodytec претставува совршена фитнес солуција и сеопфатен тренинг за секого: овозможува брзи, ефективни и видливи резултати, со намалување на вишокот маснотии и телесна тежина. Мускулите на телото постепено се дефинираат,  а физичката сила се зголемува. Овој вид на високо ефективен тренинг веќе повеќе години го користат огромен број на професионални спортисти, како и центри за рехабилитација ширум светот.

1


Истражувањата покажуваат дека ЕМС тренингот е далеку поефективен од конвенционалните фитнес тренинзи. Само 20 минути неделно се потребни за поздраво и посилно тело.

Главни предности на Bodytec тренингот се:

  • Модерно студио со индивидуален пристап и стручен надзор при тренингот
  • Висока технологија и најсовремена опрема
  • Тренинг само во однапред закажан термин – нема чекање!
  • Максимум до два клиента во една тренинг сесија
  • 20 минутен тренинг, еднаш неделно

Конечно бенефитите од ЕМС тренингот ќе може да ги почуствуваат и нашите граѓани. Првиот Bodytec центар во Македонија се наоѓа на ул.Димче Мирчев бр.20 ло.6, Скопје.

Промотивно, во првата недела од отварањето на Bodytec – секој гостин што ќе резервира термин, добива еден бесплатен тренинг.

Повеќе информации и резервации може да се обезбедат на телефонскиот број: 077 833 332, на е-mail: info@bodytec.mk, на Facebook: https://www.facebook.com/bodytec.mk или преку официјалната веб страна: http://www.bodytec.mk

Bodytec – бидете дел од новата фитнес генерација!