Колку трае предиграта … од што се плашат мажите во сексот … ?Дали заштитата го намалува задоволството?


Доколку сметате дека заштитата ќе ве спречи да уживате, грешите. Најдобро е да се одлучите за безбеден секс и да користете квалитетни кондоми, како и други облици на контрацепција.

Дали непристојните зборови се посакувани?


Во креветот сè е дозволено доколку на партнерите не им е непријатно или перверзно. Но, претходно отворено поразговарајте со партнерот на оваа тема.

Кој е најголемиот машки страв во сексот?

Најчестиот машки страв е прераната ејакулација. Дури 72% од мажите чувствуваат грижа на совест доколку прерано доживеат кулминација и ја разочараат својата партнерка.

Зошто после сексот жените се понежни?

Жените после интимниот однос сакаат да лежат и да се гушкаат со партнерот бидејќи подолго време се возбудени. Спротивно на нив, мажите после сексот се поизморени и понезаинтересирани.

Страни: 1 2