Колку според хороскопот ќе ви трае врската : скорпијата е еден од најлојалните знаци, бикот не сака да остава …


Ако се прашувате колку долго ќе трае вашата врска или зошто со години не можете да се врзете за еден човек, хороскопот ќе ви даде точен и прецизен одговор.

Овен – Си оди штом страста исчезне

Припадниците на овој знак се заљубуваат брзо и со цело срце. Врската со нив е динамична, а нивните чувства се длабоки. Често пати се непромислени, расправиите им се секојдневие, па магичниот круг на кавги и смирувања може да трае прилично долго, односно, додека не исчезне страста. Штом тоа се случи, Овните раскинуваат.

Бик – Не сака да остава

За овој знак може да се каже дека е најлојалниот помеѓу сите. Не се врзува за секој, а оној човек кој ќе го пуштат блиску до себе, го чуваат до крајот на животот. Сепак, многу важно им е каков секс имаат.

Близнаци – Не остава, но дава причина за другиот да прекине

Во суштина се лојални и не сакаат раскинувања, но својот партнер знаат да го тестираат до крајните граници на љубомора. Понекогаш ги мачи флертувањето со другите, па така на партнерот му даваат причина за да ги остави. Единствено ќе ги смирите ако им најдете долгорочна занимација.

Рак – Најсреќен е ако има еден партнер за цел живот

Страни: 1 2 3 4