Колку им траат врските на хороскопските знаци: бикот не сака да остави, рибите се најверни, на лавовите врските им траат до 2 годиниАко се прашувате колку долго ќе трае вашата врска или зошто со години не можете да се врзете за еден човек, хороскопот ќе ви даде точен и прецизен одговор.

Овен – Си оди штом страста исчезне

Припадниците на овој знак се заљубуваат брзо и со цело срце. Врската со нив е динамична, а нивните чувства се длабоки. Често пати се непромислени, расправиите им се секојдневие, па магичниот круг на кавги и смирувања може да трае прилично долго, односно, додека не исчезне страста. Штом тоа се случи, Овните раскинуваат.

Продолжува на следната страна

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12