Која е вистинската тактика при средби со мажи?5. Однос кон другите


Обрнете внимание како се однесува со другите луѓе. Обично однесувањето на еден човек кон пријателите и семејството е многу индикативно за тоа каков е како човек и може да ви подскаже што да очекувате во идните односи. Ако се држи лошо со вашите најблиски или не ги почитува своите роднини, подобро не се мачете и држете се настрана.

6. Заљубениот маж не е за врска


Ако се почесто забележувате дека поминал голем дел од своето време пред огледалото, тој дефинитивно нема како да ви ја даде љубовта што ја барате. Таков тип мажи се премногу заљубени и често тоа е единствената врска која може да ја имаат.

7. Не зборувајте за поранешните


Споредбата никогаш не е конструктивен пристап. Поранешниот веќе не е дел од секојдневието и од животот и за тоа нешто си има причина. Оставете го, бидејќи не ги исполнува стандардите и единственото нешто што треба да мислите во моментов е дали новиот може да ги покрие критериумите.

8. Не верувајте на оправдувања

“Бев повреден во љубовта и тешко е да се доверам повторно …”. Првата мисла треба да биде дека слична реплика е повеќе оправдување отколку вистинска причина. Сите сме биле разочарани на еден или друг начин од љубовта, но и покрај тоа не мислиме да умираме сами во овој живот. Еден човек или наоѓа начин да е со вас, или едноставно не ви се допаѓа доволно. Тоа е.

 

Страни: 1 2