Која е мајката? Синди Крафорд и ќерка и се како сестриСинди Крафорд и ќерка и Каја Гербер личат на близначки или барем на сестри, ништо дека првата е на 50 години, а втората едвај на 15 годишна возраст.


Ѕвезденото дуо мајка и ќерка се појави во тандем на модниот настан во Њујорк, само за да ги убеди луѓето дека круша под круша паѓа.

Двете убавици беа облечени во речиси идентични црни фустани и имаа исти фризури, за да се истакнува уште повеќе сличноста помеѓу нив.


Фотогеничната Каја, од неодамна е прогласена за лице на брендот Marc Jacobs.