Коj е најдобриoт шеф според хороскопскиот знак?!СТРЕЛЕЦ


Шефот стрелец е забавен, но ако се почитува неговото мислење. Тој сака дебати, но и сака да победува.

Може да биде сезнајко, но и да зборува во празно, но може да биде и инспирација и одличен ментор и водач во бизнисот. Често патува..


Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12