Коj е најдобриoт шеф според хороскопскиот знак?!ШКОРПИЈА


Овој шеф е енигма. Делува пријтелски и е полн со самодоверба. Одличен е како менаџер за човечки ресурси, бидејќи може да ги согледа скриените мотиви. Што и да кажете, тој ќе го стави тоа во својата меморија и потоа ќе донесе оценка за вас. Бидете отворени со него за да избегнете отровни каснувања.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12