Коj е најдобриoт шеф според хороскопскиот знак?!ВАГА


Правдата е една од најважните работи на вагата. Шефот вага бара и праведност во работниот однос.

Има остар ум и одлични преговарачки способности. Не толерира озборувања и лоши вибрации.


Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12