Коj е најдобриoт шеф според хороскопскиот знак?!ДЕВИЦА


Шефот девица е екстермно педантен во деталите. Точноста многу ја цени, а нередот го прави нервозен.

Сака да има контрола над околината и секогаш е подготвен да помогне.


Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12