Коj е најдобриoт шеф според хороскопскиот знак?!ЛАВ


Лавот шеф е секогаш во право. Но ако нешто знаете подобро од него, добро размислете дали да му кажете.

Но, никако не го правете тоа пред другите. Светот се врти околу лавот и тој сака да се однесува доминантно. Почитувањето доста го цени но не се понижувајте. Така ќе го изгубите неговото почитување.


Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12