Коj е најдобриoт шеф според хороскопскиот знак?!РАК


Ракот шеф е како мајка или татко-чувар на стадото. Тој секогаш ќе ве слуша, но од вас ќе бара наклонетост. Раздорот и лошата волја се прифатливи, но не и откривањето тајни. Овој шеф често носи оклоп и се повлекува во својата школка. Ја почитува затворената врата.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12