Коj е најдобриoт шеф според хороскопскиот знак?!Знаете ли кој хороскопски знак е вашиот шеф? Прочитајте што, според хороскопот, можете да очекувате од него/неа.


ОВЕН

Овенот е шеф двигател. Често ја зема работата во свои раце и го решава проблемот, а тоа го очекува и од останатите. Директен е и не трпи будалаштини и често кажува што очекува. Брзо може да се налути, но и лутината брзо му поминува.


Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12