Кој број носи љубов, пари и среќа според хороскопскиот знак 


Броевите на астрологијата и нумерологијата не се само нешто апстрактно. Тие кодираат одредена енергија што влијае на различни луѓе на одреден начин. Оваа енергија е директно зависна од влијанието на планетите.

Со други зборови – секој хороскопски знак има број што му носи среќа и успех во сите сфери на животот. И некои имаат еден што само доведува до проблеми и компликации.


Броевите се насекаде околу нас – адреси, телефонски броеви, броеви на автомобили, датуми на важни настани итн.

Ако успееме да ги контролираме што е можно повеќе, сето ова ќе работи во наша полза!


Откријте кој е вашиот среќен број според хороскопскиот знак и потпрете се на него повеќе на следната страна:

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10