Кои женски фризури не им се допаѓаат на мажите | Lady

Кои женски фризури не им се допаѓаат на мажите


Еве кои се осумте фризури кои мажите не ги разбираат, не ги одобруваат или едноставно не им се допаѓаат:

1. Не ја прави косата во пунџа – Тоа за него е нешто старомодно и не одобруваат слични фризури.

2. Друга фризура која не им се допаѓа на мажите е т.н. коњска опашка.

3. Бретонот, исто така не им се допаѓа особено на посилниот пол

4. Средната коса кога се кастри премногу кратко, исто така не е меѓу омилените на мажите.

5. Оние волуменски коси кои изгледаат дека сеедно секој момент ќе експлодираат, исто така не им се допаѓаат на мажите.

6. Многу ситни кадрици – избегнувајте ги, ако настојувате да бидете привлечни за мажите.

7. Фризура “сега се разбудив” не е добар избор за средба.

8. Косата во боја со пораснати корени, особено ако бојата е сосема различна од вашата природна.