Кои врски ќе бидат среќни во 2015 годинаНа кои ѕвездени знаци треба да верувате во односите и од кој да се заштитите уште отсега. Следи целиот хороскоп:


Овен

Ако сте Овен, дефинитивно во претстојната 2015 година би можеле да најдете заеднички јазик со воздушните знаци Близнаци, Вага и Водолија. Токму од нив ќе ја најдете потребната поддршка и разбирање во сложените и испреплетени ситуации. Пожелно е да имате едно на ум при контактите со претставниците на знакот Шкорпија. Тие побрзо ќе ви наштетат, отколку што ќе ви помогнат.


Бик

Ако сте Бик, ќе биде корисно да комуницирате со претставниците на хороскопските знаци Вага, Стрелец и Риби. Претставниците на овие Хороскопски знаци ќе влијаат позитивно и ќе ви полнат со нови позитивни емоции. Но, бидете внимателни, особено многу со претставниците на знакот Водолија, бидејќи од нив можете да очекувате само интриги.

Близнаци

Близнаците во 2015 година ќе се радуваат на добри контакти со претставниците на хороскопските знаци Јарец, Овен и Бик. Тие ќе ви помогнат како материјално, така и со активностите и советите. Не се потпирајте на вагата, бидејќи можни се длабоки противречности.

Рак

Раковите во 2015 година треба да се надеваат на односите со Јарец, Стрелец и Близнаци. Не треба да им веруваат на шкорпиите и рибите кои само би ги поставиле во непријатна ситуација.

Лав

За Лавовите во 2015 година ќе биде корисно да се дружат со Водолија и Девица. Од односите со овие претставници на зодијакот, би можеле да имате само лична корист и добри односи. Пожелно е да ги ограничите, па дури и да избегнувате контактите со Вага, Близнаци и Риби.

Девица

Во 2015 година односите на девицата со Водолија, Стрелец и Вага ќе им помогне да го променат својот живот. Важно е сепак контактите со Јарец и Бик да бидат максимално избегнувани, бидејќи ќе го спречат просперитетот на девиците.

Вага

За претставниците на хороскопските знаци Вага ќе бидат успешни контактите со Водолија и Стрелец. Претставниците на овие знаци ќе ви помогнат во сите сфери од животот. Имајте едно на ум дека при контактите со Јарец и Риби, можни се измама и предавство од нивна страна.

Шкорпија

Започнете пријателство со претставниците на знаците Близнаци и Вага. Контактите со нив ќе ви помогнат да одлучите многу проблеми во животот и ќе имате можност да станете успешни и позитивни. Пожелно е да бидете внимателни со претставниците на Хороскопски знак Јарец и Бик, кои би ви донеле само разочарување.

Стрелец

За претставниците на знакот Стрелец ќе бидат поволни контактите со претставниците на Хороскопски знак Овен и Лав, кај кои ќе наидете на разбирање и потребната помош. Пожелно е да ги ограничите контактите со Близнаците и Рибите.

Јарец

Тие комуницираат најмногу со претставниците на знаците Рак и Риби. Од овие знаци ќе можете да ја добиете очекуваната поддршка, грижата и доброто расположение. Пожелно е да ги ограничите или прекинете контактите со Овен и Водолија. Во спротивно ќе имате само разочарување.

Водолија

За да имате успех во 2015 година, контактирајте со Овен, Девица и Стрелец. Тие ќе бидат вашиот ангел чувар во претстојната година. Подобро би било да ги ограничите контактите со претставниците на знакот Риби.

Риби

Во 2015 година Рибите ќе се радуваат на прекрасни односи со претставниците на хороскопските знаци Близнаци, Водолија и Шкорпија. Пожелно е да се воздржувате од контактите со Рак и Богородица, бидејќи нема да го добиете потребното разбирање од нивна страна.