Кои се опасните мажи?Жените кои се плашат од сериозно врзување или се држат премногу на слобода, обично преферираат да одат со женети мажи. Во почетокот, тие се убедени дека никогаш нема да потонат, и нема да побараат да формираат семејство со мажот кој го одбрале, но кај 99% од случаите се добива токму спротивното.


Порано или подоцна жените се заљубуваат неразумно и почнуваат да љубоморат на него. Тие го сакаат само и исклучиво за себе. Доаѓа момент во кој сфаќаат дека не сакаат да ги поминуваат празниците сами, далеку од човекот, кого го сакаат толку силно …

Дамите треба да знаат дека скоро секоја таква врска предизвикува многу болка. Подобро е да веднаш да ја прекинете врската со женет човек уште во самиот почеток, па затоа бидете сигурни дека ќе дојде денот, во кој ќе жалите за овој свој избор и ќе страдате.


Друга грешка што дозволуваат некои припаднички на понежниот пол, плашејќи се од сериозно поврзување, е дека се обидуваат да останат поврзани од далечина. Не си мислете дека километрите ќе ви „попречат” да се заљубите.

По стотиците разговори во разговор и по телефон ќе посакате да бидете со таа личност. Тогаш сепак ќе сфатите дека практично тоа е невозможно.

Најдоброто нешто што може да направите за себе е да стоите подалеку од овие „опасни мажи” и да се обидете да ја најдете својата сродна душа.